چسب ممبران

همان طور که می دانید امروزه با پیشرفت علم، در صنایع شیمیایی و مواد اولیه ساخت انواع کابینت ها؛ باعث تنوع بیشتر و زیبایی چشم نواز در صنعت کابینت سازی و هر آنچه که در ساخت آن ازام دی اف؛ پی وی سی و یا نئوپان به کار رفته، شده است.همچنین با توجه به بالا رفتن ارزش چوب و نیاز به استفاده از مواد ترکیبی و جایگزین، استفاده از ام دی اف به شدت افزایش یافته است.در ادامه به توضیح مختصر در مورد چسب ممبران و کاربرد آن در صنعت کابینت سازی می پردازیم.

چسب ممبران

چسب ممبران چیست؟ چه کاربردی دارد؟ درچه صنایعی استفاده می شود؟ آیا نوع جدید از ساخت کابینت محسوب می شود؟

به طور کلی چسب ممبران نوعی پلیمر است که برای پوشش سطوح MDF با روکش PVC استفاده می شود و حاصل فرمولاسیون پیچیده ای بر پایه آب است که در دو نوع وکیوم تک جزئی و دو جزئی عرضه می شود.

همان طور که از نامش پیداست؛ چسب ممبران تک جزئی نیازی به افزودن ماده دیگری ندارد و مقاومت حرارتی خاص خود را دارد. اما چسب دو جزئی نیاز به افزودن ماده دیگری به نام ایزوسیانات به چسب غشایی دارد.

نسبت مقدارلازم  برای افزودن جزئ دوم به این چسب ( دو جزئی) به ازای هر کیلوگرم ۴% می باشد است. اما  نکته مهمی که باید به آن توجه شود؛ این است که چسب وکیوم تولید شده به این روش باید ظرف مدت ۴ الی ۶  ساعت پس از ترکیب با ایزوسیانات استفاده شود، در غیراین صورت، دیگر قابل استفاده نمی باشد.

همین حالا سفارش دهید: چسب ممبران ۹۰-۱۵۰

آنچه که در مورد چسب ممبران لازم است بدانید

  • چسب وکیوم و یا ممبران؛ به عنوان چسب غشایی یا چسب پی وی سی ویسکوز نیز شناخته می شود.
  • در هنگام خرید چسب ممبران حتما دقت داشته باشید که، چسب از نظر رنگ، با رنگ  کابینت مورد نظر شما مطابقت داشته باشد. چه بسا هر چه رنگ  طبیعی تر باشد؛ باعث زیبایی بیشتر می شود.
  • بهترین زمان استفاده از چسب ممبران نیز از دیگر عوامل مهم در زمان خرید می باشد.
  • در مقایسه چسب های تک جزئی و دو جزئی با یکدیگر به دلیل سهولت در استفاده، کاربران ترجیح می دهند تا از چسب های تک جزئی استفاده نمایند.
  • چسب ممبران خوب، چسبی است که مقاومت بالایی در برابر رطوبت داشته باشد. عواملی مانند زمان مونتاژ و زمان گیرایی چسب نیز باید در نظر گرفته شود؛ که برای دماهای بالاتر؛ این زمان باید کمتر باشد.

چگونگی استفاده از چسب ممبران در روکش های کابینت

همان طور که اشاره شد؛ از چسب ممبران به منظور چسباندن روکش های پی وی سی و یا هایگلاس بر روی سطح ام دی اف استفاده می شود.

برای این کار، در مرحله اول باید لبه ها و سطح ورق ام دی اف خام، اسپری شود، به طوری که درخشندگی چسب بر روی چوب مشخص شود.

لازم به ذکر است که بدانید؛ معمولا لبه های کار را دوبار چسب زنی می کنند تا عمل روکش زنی به خوبی انجام شود.

درمرحله سوم وقتی که چسب کاملا خشک شد، قسمت های چسب کاری شده با استفاده از لامپ یو وی (UV) بررسی می شود.

سپس پنل ها  بصورت جدا از یکدیگر قرار می گیرند تا به خوبی خشک شوند.

همچنین اضافه های روکش را برای زیبایی بیشتر جدا می کنند. در آخر نیز چسبی که به پشت پنل ها اسپری شده است را با دستمالی نم دار تمییز می کنند.

کابینت ممبران چیست؟ و چه کاربردی دارد؟

 همان طور که می دانیم، آشپزخانه قلب تپنده هر خانه محسوب می شود. یکی از کاربردی ترین قسمت‌ های هر آشپزخانه‌ای، کابینت می باشد. با استفاده از کابینت می توان به آشپزخانه منزل، نظم و زیبایی چشم نوازی داد و لوازم مورد نیاز خود و ظروف خود را با خیالی آسوده چیدمان کنیم تا هرگاه مورد نیاز بود به راحتی بتوان استفاده کرد. کابینت ممبران یکی از انواع کابینت‌هایی است که در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد.

ویژگی های برجسته

  • قابلیت اجرا با روکش های PVC,ABS,PET,PP
  • سمباده خوری عالی سطح مقطع پس از پاشش چسب
  • مقاومت دمایی و رطوبتی بالا
  • مقدار مصرف بهینه

سخن پایانی:

 همان طور که گفته شد؛ از چسب ممبران برای روکش کردن سطح ام دی اف خام استفاده می کنند.  تنوع در رنگ بندی و مدل های فراوان و از همه مهم تر کیفیت بالا و قیمت به صرفه باعث محبوبیت این نوع روکش درمیان دیگر کابینت ها شده است.  چسب ممبران جوات قدرت چسبندگی و مقاومت خوبی در برابر رطوبت و شرایط جوی نیز دارد.همچنین به  کمک این چسب، روکش هایی پی وی سی به سطوح ام دی اف پرس می شوند تا مقاومت نهایی تخته ام دی اف بالاتر رود.

 شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاوران ما در بازرگانی مدقالچی نماینده جوات در ایران در تماس باشید. همچنین همکاران ما در واحد های مشاوره فنی و فروش در اسرع وقت پاسخگوی مشتریان گرامی هستند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *